Kiến thức của trẻ nhỏ so với người lớn cũng như một bể nước cạn so với bể nước đầy. Do đó, trẻ nhỏ sẽ luôn tiếp thu các kiến thức tốt hơn vì ...

Khách sạn JW Marriott Hanoi là nơi mà Tổng thống Obama và đoàn hộ tống đã chọn làm điểm nghỉ chân trong chuyến thăm Việt Nam hồi tháng 5/2016. JW Marriott Hanoi thuộc chuỗi ...

Đại diện Nordstrom tuyên bố họ đã quyết định loại bỏ thương hiệu quần áo và giày dép của con gái Tổng thống Mỹ – Ivanka Trump khỏi các kệ hàng và trên trang ...

Bạn có quá ít ý tưởng? Bạn muốn tạo ra nhiều ý tưởng sáng tạo hơn? Bạn nên biết rằng, ý tưởng không tự nhiên có, mà chính là do sự rèn luyện. Muốn có ...

Ông Trịnh Văn Quyết mới đây đã so sánh ngành công nghiệp golf của Việt Nam với Hàn Quốc và chỉ ra rằng: Người Hàn Quốc đã chi tới 1,5 tỷ USD khi du ...

Thành lập trang mạng xã hội Facebook khi còn là một sinh viên đại học, Mark Zuckerberg trở thành một trong những CEO trẻ thành công nhất thế giới. Ở tuổi 32, độ tuổi ...

“Tại Microsoft, không một phận nào còn có thể dựa vào lối làm việc cũ được nữa.” Khi CEO Satya Nadella bắt đầu lên nắm quyền điều hành Microsoft vào đầu năm 2014, công ty ...

Theo dữ liệu từ Bloomberg cũng như một nghiên cứu của Lesa Mitchell và Vivek Wadhwa, những dự án khởi nghiệp được thành lập bởi phụ nữ hóa ra lại hay có kết quả ...

Thành công là quá trình nỗ lực lâu dài, một nhà tâm lý học từng nói: "Chúng ta nên làm từng chút một mỗi ngày, tập trung vào những điều tích cực bằng việc ...

Buổi trò chuyện với TS Nguyễn Đức Thọ đúng lúc năm 2017 vừa bắt đầu những tờ lịch đầu tiên. Trong niềm vui của một “thuyền trưởng” vừa hoàn thành trọng trách đưa “con ...

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A