Sau đây là top 5 laptop dành cho doanh nhân: ThinkPad X1 Carbon 2016 Là mẫu ultrabook mới nhất được Lenovo thiết kế để hướng tới các doanh nhân cần một chiếc máy tính gọn nhẹ, ...

Bạn có biết YouTube ban đầu là một website hẹn hò? YouTube là mạng chia sẻ video lớn nhất thế giới hiện nay. Gần như ai trong chúng ta cũng từng ghé qua YouTube một ...

Một sản phẩm là kết quả của một hãng công nghệ và một hãng thời trang bình dân nhằm đáp ứng nhu cầu ăn mặc ngày càng cao của các chị em đã ra ...

Khi ra đời, iPad được xem là thiết bị cách mạng nhưng sau 7 năm, máy tính bảng của Apple đang lâm vào cảnh nguy hiểm. Doanh số iPad đã giảm 19% trong quý ...

Những người dùng di động đang sử dụng số thuê bao 11 số sẽ được chuyển sang số thuê bao 10 số để giúp đồng nhất số thuê bao di động. Thông tin trên được ...

(DĐDN) – VMware vừa đưa ra 5 dự báo xu hướng công nghệ mà các doanh nghiệp Việt Nam cần lưu ý trong năm 2017. Trong năm 2017, các doanh nghiệp cần hướng tới khả ...

(DĐDN) – Hitachi vừa công bố một báo cáo trong đó nhấn mạnh 5 xu thế lớn của thị trường công nghệ trong năm 2017. Theo báo cáo này, tất cả mọi lĩnh vực ...

(DNM) – Hitachi vừa công bố một báo cáo trong đó nhấn mạnh 5 xu thế lớn của thị trường công nghệ trong năm 2017. Theo báo cáo này, tất cả mọi lĩnh vực ...

(DNM) – Sự tích hợp công nghệ, dữ liệu và thông tin là xu thế tất yếu trong quá trình phát triển của doanh nghiệp. Do đó, doanh nghiệp cần chú trọng hơn nữa tới vấn đề này, đặc biệt trong công tác bảo mật dữ liệu.

(DNM) – Trong thế giới kỹ thuật số mới, đám mây sẽ là nền tảng để các doanh nghiệp mọi quy mô tạo ra tương lai kỹ thuật số của họ.

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A