(DĐDN) – Mặc dù, trong thời gian qua, chính quyền TP HCM đã có nhiều biện pháp kiểm tra, xử phạt hoạt động sản xuất phân bón giả, kém chất lượng. Tuy nhiên, hiện công ...

  (DNM)- Bộ Tài chính vừa lấy ý kiến dự thảo Luật sửa đổi, bổ sung Luật Thuế bảo vệ môi trường, trong đó mặt hàng xăng dự kiến sẽ chịu thuế bảo vệ môi ...

  (DĐDN)- Hạn chế lớn nhất hiện nay của ngành tôm VN là thiếu tôm giống và có chất lượng không ổn định. Đơn cử như giống tôm thẻ chân trắng phải phụ thuộc vào thị ...

(DNM)- Thời gian gần đây, tình hình kẹt xe trên địa bàn TP.HCM ngày càng diễn ra thường xuyên, đặc biệt là khu vực cửa ngõ TP, khu vực nội thành và khu vực ...

  (DNM) – Gà là loài vật nuôi gắn bó, gần gũi với nhà nông từ ngàn xưa. Gà cũng được thể hiện nhiều trong văn hóa dân gian tranh Đông Hồ. Cùng với hình ...

  (DNM) – Bộ Chính trị đã có nghị quyết khẳng định mục tiêu đưa du lịch trở thành ngành kinh tế mũi nhọn. Tôi vui mừng với quyết định này không chỉ vì FLC ...

  (DNM)- Trên thế giới có những DN không chỉ cung ứng sản phẩm, dịch vụ tốt mà quan trọng hơn, họ đã làm thay đổi thế giới, phương thức sống và sinh hoạt của ...

(DNM)- Với Thạc sĩ Trịnh Đình Long – Tổng Giám đốc Công ty AMICA giải pháp phát triển doanh nghiệp được gói gọn trong một cụm từ: “Chiến lược- Thương hiệu- Phân phối”. Chỉ ...

  (DNM) – Nếu nhân viên không biết gắn bó với công ty vì điều gì, họ sẽ rời bỏ công ty vì bất kỳ điều gì. Vì thế, giữ chân nhân tài đóng vai ...

  (DNM)- Dường như vài năm trở lại đây năm nào câu chuyện lao động luôn “quẩn quanh” câu hỏi: năng suất lao động bình quân của người Việt Nam vì sao thấp thế? Dù không ...

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A